Tieners op de foto, mooie herinneringen voor later

Tieners op de foto geeft je mooie herinneringen voor later. Als ouder kun je dan nog eens terugkijken naar hoe ze waren in hun punerjaren. En voor je kinderen is het een leuke herinnering aan vroeger.

Stoer en fris

Pubers willen vooral op de foto zoals ze zijn. Als fotograaf maak ik gebruik van een ontspannende methode ook wel moment design genoemd. Ik praat met de jongelui en vraag hen dingen te doen. Daar krijg je hele ontspannen foto's van die vooral veel lol uitstralen. Laat deze belangrijke herinneringen daarom niet aan toeval over en kom naar fotograaf Karin Keesmaat van Kijk Kunst Fotografie.

Op elke denkbare plek

Shoots kunnen op elke plek  gedaan worden die bij jullie past...of dit nu industrieel, fris of in de natuur is het maakt niet uit. Elke plek inspireert weer tot mooie foto's!

Broers, zussen, met vriend of vriendin

Het maakt niet uit in welke samenstelling de pubers op de foto willen, met broer of zus, of zes zussen, met vriend of vriendin? Alles kan!

Kleding tip

Trek kleren aan die bij jullie passen. Willen jullie je kleren op elkaar afstemmen? Dat kan bijvoorbeeld door een accentkleur te kiezen. Voor inspiratie kijk eens op Pinterest. Hier heb ik wat voorbeelden verzameld hoe je kleding op elkaar kunt afstemmen. 

Wil je meer weten? Bel me gerust en kom eens langs voor een persoonlijke kennismaking


Leuke tienerfoto's voor mooie herinneringen