Een weekendje weg met vrienden of familie? Het moment voor een fotoshoot!

Een weekendje weg met vrienden of familie bijvoorbeeld op Landal Coldenhove of Heideheuvel? Of in een van de leuke Fletcher huis te Eerbeek of andere fletcherhotels, hotel kasteel Engelenburg  of een van de vele campings in de buurt? Het is hét moment voor ontspannen foto’s. Een familieshoot geeft je leuke foto's voor vele toepassingen. Van een leuk cadeau aan grootouders tot aan mooie herinneringen aan een bijzonder samenzijn. Als broers en zussen kijk je later nog eens terug naar hoe groot jullie kinderen zijn geworden. En voor de kinderen is het een leuke herinnering neefjes en nichtjes. Een familiemoment is echt de moeite waard om met bijzondere foto's vast te leggen.

Vakantie of weekend weg

Verblijven jullie in een vakantiepark in de omgeving zoals Landal Coldenhove. Ook dan zijn er vele leuke mogelijkheden te bedenken om samen op de foto te gaan. Samen aan de wandel op het park. Of gezellig ontbijten in de tuin van jullie huisje. In alle gevallen gebruik ik de kunst om jullie moment samen vast te leggen. Ik kijk vanuit verschillende invalshoeken naar jullie gezelschap en 'pak' de sfeer in beeld. Jullie hoeven alleen maar jezelf te zijn en het te laten gebeuren.

Passende samenstelling(en)

Bij grotere gezelschappen is het leuk om ook verschillende smanestellingen te maken. Denk bijvoorbeeld aan neefjes met elkaar spelen in de zandbak. Of de nichtjes die met elkaar een spelletje Monopoly doen aan tafel. Of de broers en zussen met elkaar hangend in de touwen van een klimtoestel. Allemaal mogelijkheden om jullie samenzijn met elkaar vast te leggen. Wat de aanleiding ook is, er is altijd wel een passende samensetlling te bedenken.

Kleding tip

Trek vooral kleding aan die bij je past. Ga alleen de kleding onderling op elkaar afstemmen als jullie eenheid in een foto willen en je iedereen zich daarbij lekker voelt! Dan is het altijd goed.

Wil je meer weten? Bel me gerust (0617652401) en ik ontvang jullie graag voor een persoonlijke kennismaking.