Over Kijk Kunst

Kijk-Kunst is de ‘uitgewerkte droom’ van Karin Keesmaat. Mijn passie is fotografie met een duidelijk stempel. Fotograferen kan iedereen. Aandacht pakken en mensen écht inzicht geven in producten en diensten is andere fotografie. En daar ben ik goed in.

Vanuit een ander perspectief en met lef

Elke dag leer ik weer anders te kijken naar situaties. Soms zit de verrassing écht in een klein hoekje. Mijn doel is uw producten of diensten vanuit een ander perspectief in beeld te brengen. Dat kan door toevoegingen, belichting, een geheel andere setting, maar vooral door lef.

Creatief met zakelijke uitstraling

Wilt u écht een andere uitstraling om uw business te promoten? Met mijn fototoestel maak ik creative verbinding met ondernemers. Daarom ben ik ook lid van de netwerkorganisatie Academie Bellissima. Ik doe daar wekelijks de nodige inspiratie op. Zo begrijp ik nog beter hoe ondernemers denken.

Wilt u écht een andere uitstraling

Bent u ondernemer en wilt u écht een andere uitstraling? Vertrouw dan mij uw bedrijfspresentatie toe. Ik zorg dat u opvalt tussen de meute van al die anderen. Ik maak beeld dat bij uw boodschap past. Beeld waarmee u de doelgroep aanspreekt en aantrekt. 

Zullen we kennismaken? Neem contact met me op voor een afspraak