Je kids op de foto, zoals ze zijn!

Kinderen tussen de 3-12 zijn zich heel erg bewust van de fotocamera en willen juist wel of juist niet op de foto. Mijn insteek is dat een fotoshoot een feestje moet zijn, waarbij het jezelf zijn voorop staat.

Stoer en fris

Kinderen zijn snel, het ene moment willen ze dit en het andere moment willen ze dat.Bij mijn footshoot kan dat ook, geen moeilijk gedoe!  Ik klets met de kinderen en kijk wat ze leuk vinden. Ik vraag aan ouders van te voren om een favoriet stuk speelgoed mee te nemen, of een lievelingsknuffel. Deze mag ook op de foto, die hoort immers bij het kind en geeft leuke herinneringen voor later! Laat deze belangrijke herinneringen daarom niet aan toeval over en kom naar fotograaf Karin Keesmaat van Kijk Kunst Fotografie.

Op elke denkbare plek

Heeft je kind een voorkeur voor een plek of een bepaalde sfeer, ik denk met jullie mee en kom ook met ideeën waar we de shoot kunnen doen!

Kleding tip

 

Trek kleren aan die bij het kind passen. Overleg met het kind wat die aanwip, lekker zitten is een must! Vrij kunnen bewegen, en ook een beetje vies worden, het mag allemaal!

Wil je een fotoshoot boeken? neem dan even contact op!

 

Wil je meer weten? Bel me gerust en kom eens langs voor een persoonlijke kennismaking