Familiefotoshoot met ontspannen foto’s

Wat is er nu leuker dan gezellig samen lol maken tijdens een fotoshoot. Geen stijf gedoe maar ontspannen samen met vooral veel lol! Familieshoots kan in vele samenstellingen, met opa en oma of juist VOOR hen, het eigen gezin of juist alle kinderen met aanhang en kinderen, alles kan!

Ontspannen, ongedwongen en liefdevol

Foto's zijn vaak heel liefdevol juist als jullie geen oog hebben voor de camera maar voor jullie gezin of voor elkaar. Er gebeurd dan iets en deze connectie tussen jullie vastleggen geeft mooie warme herinneringen aan dit moment.

Passende samenstelling(en)

Bij grotere gezelschappen is het leuk om ook verschillende samenstellingen te maken. Denk bijvoorbeeld aan neefjes met elkaar spelen in de zandbak. Of de nichtjes die met elkaar een spelletje Monopoly doen aan tafel. Of de broers en zussen met elkaar hangend in de touwen van een klimtoestel. Allemaal mogelijkheden om jullie samenzijn met elkaar vast te leggen. Wat de aanleiding ook is, er is altijd wel een passende samensetlling te bedenken.

Kleding tip

Trek vooral aan wat bij jullie past. De kleding onderling op elkaar afstemmen kan leuk en mooi zijn als jullie eenheid in een foto willen en je iedereen zich daarbij lekker voelt! Dan is het altijd goed. Voor inspiratie kan je eens op Pinterest kijken. Voor jullie heb ik speciaal wat voorbeelden verzameld hoe je kleding op elkaar kunt afstemmen. 

Wil je meer weten? Mail, Bel of WhatsApp (617652401) me gerust met vragen!Portretfotografie

Fotoshoot Landal