Content voor personal branding, foto's met een verpletterende eerste indruk

Personal branding is helemaal hot! Het is jezelf als merk presenteren aan anderen, waarbij je met positieve beelden en associaties oproept. Je gebruikt je persoonlijkheid, kennis en ervaring om je te onderscheiden van anderen. Je laat je klanten zien wie je bent en waar je voor staat. De foto’s die je nodig hebt noemen we contentfoto's, ze geven de uitstraling die jij wilt laten zien! 

Laat daarom niets aan toeval over en neem contact op. Met Kijk-Kunst Fotografie maak je een professionele eerste indruk.

Professionele uitstraling op internet

Gebruik je een vakantiefoto op je Linkedin? Of die foto van een verjaardag op je Facebook? En heb je geen portretfoto op je website? Weet dan dat je daarmee jezelf te kort doet. Het internet en Social Media zijn namelijk heel belangrijk voor een eerste contact. Potentiele klanten hebben dan graag een beeld bij wie je bent. En dan wil je natuurlijk een goede eerste indruk maken.

Ook voor folder en flyer

Naast het gebruik op Social Media zijn afwisselende en spetterende foto's een erecatcher in een folder of flyer. Je klanten en gasten weten wie je bent. Dat maakt je boodschap van jouw content  persoonlijker en (nog) beter herkenbaar. Afhankelijk van de toepassing maak ik een passend beeld bij het formaat van de media die je gaat gebruiken. Ik zorg dat het beeld de doelstelling van jouw content de communicatie versterkt.

Passende achtergrond

Voor Social media en internet toepassingen is een opvallende contentfoto's gewenst, een die opvalt tussen alle witte en zwarte achtergronden. Een foto die uitmuntend en soms spannend belicht is zal er voor zorgen dat je klanten worden getriggert. Voor een folder en of flyer kan de achtergrond wellicht beter bij de opmaak aansluiten. Dan past een portret of foto beter bij het geheel. Ongeacht welke toepassing u in gedachten heeft, ik zorg dat de achtergrond aansluit. En bij meerdere toepassingen maak ik portretfoto's of contentfoto's  met meerdere achtergronden, dit kan binnen zijn maar ook buiten.

Wil je meer weten? Bel me gerust en kom eens langs voor een persoonlijke kennismaking.