Zakelijk portret met een verpletterende eerste indruk

In een zakelijke omgeving is het belangrijk dat iedereen je direct herkent. Een mooie portretfoto geeft je een aantrekkelijke eerste indruk mee. En zorgt dat je daarna herkenbaar blijft. Potentiele klanten doen graag zaken met iemand die zich goed presenteert. Laat daarom niets aan toeval over en neem contact op. Met Kijk-kunst maak je een professionele eerste indruk.

Professionele uitstraling op internet

Gebruik je een vakantiefoto op je Linkedin? Of die foto van een verjaardag op je Facebook? En heb je geen portretfoto op je website? Weet dan dat je daarmee jezelf te kort doet. Het internet en Social Media zijn namelijk heel belangrijk voor een eerste contact. Potentiele klanten hebben dan graag een beeld bij wie je bent. En dan wil je natuurlijk een goede eerste indruk maken.

Ook voor folder en flyer

Naast het gebruik op Social Media is ook je portretfoto handig in een folder of flyer. Ook daar willen je klanten en gasten meteen weten wie je bent. Dat maakt je boodschap persoonlijker en (nog) beter herkenbaar. Afhankelijk van de toepassing maak ik een passend beeld bij het formaat van de bedrukte media. Ik zorg dat het beeld de doelstelling van de communicatie versterkt.

Passende achtergrond

Voor Social media en internet toepassingen is een rustige achtergrond wenselijk. Dat geeft het mooiste contrast. Voor een folder en of flyer kan de achtergrond wellicht beter bij de omgeving aansluiten. Dan past een portret beter bij het geheel. Ongeacht welke toepassing u in gedachten heeft, ik zorg dat de achtergrond aansluit. En bij meerdere toepassingen maak ik portretfoto's met meerdere achtergrondkleuren.

Wil je meer weten? Bel me gerust en kom eens langs voor een persoonlijke kennismaking.